Durada: 240 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics semestrals (Sommelier I i Sommelier II) de 120 h, 12 crèdits cada curs.
Primer curs: Sommelier I
La finalitat del primer curs és ensenyar a l'alumne els coneixements fonamentals sobre el món del vi, alhora que se li proporcionaran les eines, instruments i mètodes per a realitzar un servei al client de qualitat.
Segon curs: Sommelier II
La finalitat del segon curs és l'ampliació i perfeccionament dels coneixements adquirits durant el primer curs en relació amb l'optimització de la qualitat en el servei, la venda del vi, el tast, el maridatge i els diferents mètodes d'elaboració del vi. També es podran adquirir nous coneixements sobre les funcions del sommelier en productes com: el formatge, l'oli, la cervesa, els destil·lats, els espumosos i els vins nacionals i internacionals.
Dirigit a:
- Públic general.
- Professionals del sector de la restauració o de la indústria turística.
- Responsables de departament o similars que desitgin ampliar els seus coneixements sobre el món del vi.
Tipus d'ensenyament: Presencial
Lloc d'impartició: Aula de tasts