EHIB Eivissa
UIB
Àrea privada
ca
UIB
ca
ES EN

Formació contínua

Formació contínua

Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:

Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.


Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.


Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.

Taller de rebosteria nadalenca amb masses fermentades (COMPLET)
Durada
2 h i 30 min.
Horari
17:00 a 19:30 h.
Preu
30€
Data d'inici
04/12/2025

En aquest taller aprendràs els fonaments de la fermentació de masses, aplicats a l'elaboració de coques de Nadal mallorquines, pa Stollen alemany i tortell de Reis.

Explorarem les diferents farines, ferments i masses mare, per comprendre com influeixen en la textura, el sabor i la conservació de cada preparació. Cada elaboració presenta diferents acabats com, sucre perla, panses o fruita escarxada. 


El taller inclou receptari complet i degustació final.


Taller impartit pel professor de la EHIB, Pedro Riera Rigo.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9.00 a 14.00 h. Tel. 971 071224


Taller de dolços de Nadal (Complet)
Durada
2 h i 30 min.
Horari
17:00 a 19:30 h
Preu
30€
Data d'inici
11/12/2025

En aquest taller elaborarem un deliciós assortiment de dolços de Nadal perfectes per a compartir en família o regalar amb afecte. Aprendràs a preparar sis receptes clàssiques i les seves possibles variants: mantegades, pastissos de pasta fullada, polvorons, torrons, massapans, roques de xocolata i tòfones. A més, et donarem consells pràctics per a organitzar-te i tenir tot llest per al gran dia. Si gaudeixes dels sabors tradicionals i l'esperit nadalenc, aquest taller està fet per a tu.


Taller impartit per la professora de l'EHIB Margalida Castells


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224

Curs de tall de pernil 2ª edició
Durada
12 h
Horari
16:00 a 20:00 h.
Preu
180€
Data d'inici
16/12/2025

Dies 16,17 i 18 de desembre de 2025

Curs teoricopràctic, de tres dies de durada, 12 hores (2 hores de teoria i 10 hores de pràctica).

Impartit per: José Abellán. Mestre Tallador.

Membre de l'Equip de Professionals de Florencio Sanchidrián, ambaixador en el Món del Pernil Ibèric. 


Aprendràs a tallar el teu propi pernil i te l'emportaràs tallat i envasament en sobres al buit

Nombre limitat de places a 10 alumnes màxim.


Preu del curs: 180 € (Pernil no inclòs) 


- Possibilitat de triar entre un catàleg de pernils, no inclosos en el preu del curs (descarregar fullet que inclou tipus de pernils, preus i formulari de compra) Data límit per a encarregar el pernil: 18/11/ 2025.

- Possibilitat de compartir una peça de pernil entre dues persones inscrites en el curs, en aquest cas es tallarà i repartirà el pernil entre els dos participants.

- Possibilitat que l'alumne aporti la seva pròpia peça de pernil.

El suport per tallar el pernil, els ganivets i el davantal els proporcionarà el centre. No estan inclosos en el preu del curs.


Lliurament de diploma una vegada finalitzat el curs.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224

Taller de Barista II, latte art
Durada
2h y 30 min
Horari
17:00 a 19:30 h
Preu
30€
Data d'inici
05/02/2026

Taller teòric i pràctic per a tota mena de públic.

Nombre limitat de places a 12 alumnes màxim.


Amb aquest taller t'introduirem en el coneixement del món del latte art. Aprendràs l'origen de la paraula barista, què és un barista i les seves funcions, els utensilis que s'utilitzen, la importància de la llet i els distints mètodes del latte art.


Taller impartit per Víctor Calvo professor del Departament de Restauració de l'EHIB Víctor.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9:00 a 14:00 Tel.971071224

Curso de Vinificación
Horari
lunes de 16:00 a 19:00 h.
Preu
285€
Data d'inici
09/02/2026

En este curso se enseñarán las técnicas para la iniciación a la elaboración y la degustación de vinos, así como las nociones básicas sobre la elaboración de vinos blancos, rosados, negros y espumosos.


Imparte el curso el profesor Jaume Ripoll.


Más información: Marta Pol 

fc-ehib@uib.es 971172780

Taller de Barista III, receptes creatives amb cafè
Durada
2 h y 30 min.
Horari
17:00 a 19:30
Preu
30€
Data d'inici
30/04/2026

Taller especial per a bars i cafeteries.

Nombre limitat de places a 12 alumnes màxim.


Aquest taller de receptes creatives de cafè t'ensenyarà a preparar una varietat de begudes originals a base de cafè, tant fredes com calentes.


Aprendràs a preparar: Cafè Dalgona, Cafè Nutella, Cafè de Chai fred, Mocaccino d'amaretto, Cappuccinos amb latte art etching, Caramel latte, Frozen cafè amb diferents sabors, Smoothie de cafè, cafè a la taronja, affogato, etc.


Taller impartit per Víctor Calvo. Professor del Departament de Restauració de l'EHIB.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9:00 a 14:00 Tel. 971071224