EHIB Eivissa
UIB
Àrea privada
ca
UIB
ca
ES EN

Formació contínua

Formació contínua

Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:

Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.


Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.


Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.

Taller de "street food" del sudest asiàtic.
Durada
2h y 30 min.
Horari
17 a 19:30 h.
Preu
30€
Data d'inici
22/01/2026

El menjar de carrer o street food constitueix una de les expressions més autèntiques i accessibles de la gastronomia mundial. En el sud-est asiàtic, aquest fenomen aconsegueix una rellevància singular el carrer es converteix en el principal escenari gastronòmic: l'espai on es cuina, es menja i es comparteix.


En aquest taller podràs aprendre com es preparen les receptes de Pollastre Satai, plat molt representatiu de la cuina d'Indonèsia, el Banh Mi plat de la cuina vietnamita influenciat pel període colonial francès i el Pad Kra Pao un dels plats més consumits a Tailàndia.


Taller impartit pel Xef Daniel Alonso, inclou receptes i degustació.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

Telèfon: 971071224 (de 9:00 a 14:00 h)

Taller de SUSHI 2ª edició
Durada
2 h i 30 min.
Horari
17:00 a 19:30 h.
Preu
30€
Data d'inici
29/01/2026

Taller de sushi de nivell bàsic per a aficionats


En aquest taller aprendràs a preparar sushi amb les teves pròpies mans. Es tracta d'un taller teoricopràctic. Aprendràs tots els trucs de preparació de l'arròs (rentada, refredament, cocció, saó i mescla), sent la preparació de l'arròs el pas més important i el veritable secret per a fer un bon sushi. 

Podràs preparar i tastar el teu propi Maki, Uramaki o Nigiri.


Taller impartit per la Xef Ahlam Bahri, ànima creativa del restaurant Yumee (Port d’Alcúdia). Formada a l'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.


Més informació: Gero Beltrán i Marta Pol

fc-ehib@uib.es 971172780 - 971071224

Taller de Barista II, latte art
Durada
2h y 30 min
Horari
17:00 a 19:30 h
Preu
30€
Data d'inici
05/02/2026

Taller teòric i pràctic per a tota mena de públic.

Nombre limitat de places a 12 alumnes màxim.


Amb aquest taller t'introduirem en el coneixement del món del latte art. Aprendràs l'origen de la paraula barista, què és un barista i les seves funcions, els utensilis que s'utilitzen, la importància de la llet i els distints mètodes del latte art.


Taller impartit per Víctor Calvo professor del Departament de Restauració de l'EHIB Víctor.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9:00 a 14:00 Tel.971071224

Curso de Vinificación
Durada
30 h.
Horari
lunes de 16:00 a 19:00 h.
Preu
285€
Data d'inici
09/02/2026

Curso de 30 horas de duración, impartido en 10 sesiones de 3 horas, todos los lunes de 16:00 a 19:00 h.

La enseñanza será presencial (teórico-práctica).

Se ofrecen 12 plazas - Plazas limitadas para ofrecer una atención personalizada a los alumnos

Número mínimo de 6 alumnos para la impartición del curso


En este curso se enseñarán las técnicas para la iniciación a la elaboración y la degustación de vinos, así como las nociones básicas sobre la elaboración de vinos blancos, rosados, negros y espumosos.


Dirigido a inexpertos y consumidores sin formación previa.


Imparte el curso el profesor Jaume Ripoll.


Más información: Marta Pol 

fc-ehib@uib.es 971172780

Taller de pan casero I
Durada
5 h (dos sesiones)
Horari
17 a 19:30 h.
Preu
60€
Data d'inici
11/02/2026

Dates: 11 i 12 de febrer 2026

Nombre limitat de places a 15 alumnes màxim


Curs pràctic on els assistents elaboraran el seu propi pa i el podran dur a casa.

Aprendràs quin tipus de farina a utilitzar, massa mares, llevats i peus de massa.

Realització de pa sense pastat.

Pa amb alta hidratació (Xapata).

Elaboració de pa de massa mare amb fermentació de baixa temperatura.

Diferents formats de pa i acabats diversos (glacejat i llavors).


El taller inclou receptari complet i degustació final.

Taller impartit pel professor de la EHIB, Pedro Riera Rigo.



Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

Tel. 971 071224 (9:00 a 14:00)



Curso de Pizza Classica Italiana
Durada
24 h (8 horas diarias)
Horari
9:00 a 17:00 h.
Preu
290€
Data d'inici
24/02/2026

Curs teòric i pràctic de tres jornades intensives de 8 hores, impartit a EHIB per SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI


Dates: 24,25 i 26 de febrer 2026


En aquest curs podràs aprendre teoria sobre blats i farines, tècniques de pastat i elaboració de massa, control de temps i temperatures de fermentació de la massa. Tècniques d'elaboració de la massa i d'enfornat Pizza Classica, Pizza Lingua Romana y Pizza Napoletana Contemporanea


Més informació: Gero Beltrán i Marta Pol

fc-ehib@uib.es

971172780 y 971071224 (de 9:00 a 14:00 h)


Taller de pan casero II (avanzado)
Durada
5 h (2 sesions)
Horari
17:00 a 19:30 h
Preu
60€
Data d'inici
11/03/2026

Dates 11 i 12 de març

Taller pràctic per a aficionats. Màxim 15 alumnes.


En aquest taller aprendràs a treballar amb diferents tipus de pastats, formats i setinats per a acabar el pa.

Elaborarem: Baguette amb poolish, pa d'aigua, pa sègol amb nous i passes, pa multicereals, amb farina de sègol, espelta i blat negre

S'explicaran els  diferents tipus de  farines, ferments i masses mare.


El taller inclou receptari complet i degustació final.

Taller impartit pel professor de l'EHIB, Pedro Riera Rigo.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

971071224 (9:00 a 14:00 h)






El taller incluye recetario completo y degustación final. Taller impartido por el profesor de la EHIB, Pedro Riera Rigo


Més informació: Marta Pol

 fc-ehib@uib.es

Tel. 971 071224 (9:00 a 14:00)


Taller de Barista III, receptes creatives amb cafè
Durada
2 h y 30 min.
Horari
17:00 a 19:30
Preu
30€
Data d'inici
30/04/2026

Taller especial per a bars i cafeteries.

Nombre limitat de places a 12 alumnes màxim.


Aquest taller de receptes creatives de cafè t'ensenyarà a preparar una varietat de begudes originals a base de cafè, tant fredes com calentes.


Aprendràs a preparar: Cafè Dalgona, Cafè Nutella, Cafè de Chai fred, Mocaccino d'amaretto, Cappuccinos amb latte art etching, Caramel latte, Frozen cafè amb diferents sabors, Smoothie de cafè, cafè a la taronja, affogato, etc.


Taller impartit per Víctor Calvo. Professor del Departament de Restauració de l'EHIB.


Més informació: Marta Pol

fc-ehib@uib.es

De 9:00 a 14:00 Tel. 971071224