Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:
Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.
Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.
Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.
Contacta amb nosaltres i fes el següent pas en la teva formació!
📞 Telèfon: 971172780 - 971071224 (dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h)
Taller de sushi de nivell bàsic per a aficionats
En aquest taller aprendràs a preparar sushi amb les teves pròpies mans. Es tracta d'un taller teoricopràctic. Aprendràs tots els trucs de preparació de l'arròs (rentada, refredament, cocció, saó i mescla), sent la preparació de l'arròs el pas més important i el veritable secret per a fer un bon sushi.
Podràs preparar i tastar el teu propi Maki, Uramaki o Nigiri.
Taller impartit per la Xef Ahlam Bahri, ànima creativa del restaurant Yumee (Port d’Alcúdia). Formada a l'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.
Més informació: Gero Beltrán i Marta Pol
fc-ehib@uib.es 971172780 - 971071224
Curs de 30 hores de durada, impartit en 10 sessions de 3 hores, els dilluns de 16:00 a 19:00 h.
Ensenyança presencial.
S'ofereixen 12 places. Nombre limitat de places per a oferir una atenció personalitzada a l'alumnat.
Nombre mínim de 6 alumnes per a la impartició del curs.
Objectius:
Donar els coneixements sobre les pautes tècniques per a la producció de raïm i la valoració de les seves característiques i qualitat.
-Informar sobre les particularitats diferenciades per la fertilització, la protecció sanitària, els condicionaments durant la vinificació,
els tractaments autoritzats, la normativa i legislació que l’afecta
Professor: Jaume Ripoll i Galmés. Enòleg, professor col·laborador de l'EHIB.
Més informació: fc-ehib@uib.es
971172780 - 971071224
En aquesta proposta, busquem oferir una experiència culinària que combini creativitat, tècnica i sabors equilibrats, treballant amb ingredients de temporada i aportant matisos diferents i moderns a receptes recognoscibles. Cada plat està concebut per a encuriosir dels participants, transmetre idees gastronòmiques innovadores que podran fàcilment reproduir a casa seva.
Prepararem:
Costelles de blat de moro rostides, maionesa de sobrassada, coriandre i formatge Maó
Tatin de porros setinats amb mantega, miso i mel, amb tocs cítrics i asiàtics
Fish & xips de lluç curat, salsa tàrtara i llimona cremada
Aquesta selecció de receptes té com a objectiu inspirar als participants a descobrir noves combinacions de sabors i textures, comprendre les tècniques de la cuina contemporània i endinsar-se en el procés creatiu darrere de cada plat, de manera que els participants puguin aplicar i experimentar aquestes idees per si mateixos a les seves pròpies cuines.
Taller impartit pel Xef Daniel Alonso. Inclou receptes i degustació.
Més informació: Marta Pol
971071224
En aquest taller aprendràs a identificar diferents varietats de bolets, com conservar mitjançant tècniques pràctiques i senzilles: adobats, brous concentrats i farina de bolets; tècniques que permeten preservar les propietats organolèptiques dels bolets i facilitar la seva integració en diferents preparacions culinàries.
A més, s'elaboraran receptes delicioses i creatives com: Cocarrois fregits farciments de bolets a l'estil Thai, Fideus amb crema de bolets i Crema catalana amb trompetetes de la mort.
Una experiència única, on tradició, tècnica i sabor s'uneixen perquè et portis molt més que receptes: coneixements que podràs aplicar en la teva cuina diària.
Taller impartit pel professor de l'EHIB, Lluís Cardell
Més informació: Marta Pol
971071224