Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:
Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.
Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.
Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.
Contacta amb nosaltres i fes el següent pas en la teva formació!
📞 Telèfon: 971172780 - 971071224 (dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h)
En aquest taller aprendràs els fonaments de la fermentació de masses, aplicats a l'elaboració de coques de Nadal mallorquines, pa Stollen alemany i tortell de Reis.
Explorarem les diferents farines, ferments i masses mare, per comprendre com influeixen en la textura, el sabor i la conservació de cada preparació. Cada elaboració presenta diferents acabats com, sucre perla, panses o fruita escarxada.
El taller inclou receptari complet i degustació final.
Taller impartit pel professor de la EHIB, Pedro Riera Rigo.
Més informació: Marta Pol
De 9.00 a 14.00 h. Tel. 971 071224
En aquest taller elaborarem un deliciós assortiment de dolços de Nadal perfectes per a compartir en família o regalar amb afecte. Aprendràs a preparar sis receptes clàssiques i les seves possibles variants: mantegades, pastissos de pasta fullada, polvorons, torrons, massapans, roques de xocolata i tòfones. A més, et donarem consells pràctics per a organitzar-te i tenir tot llest per al gran dia. Si gaudeixes dels sabors tradicionals i l'esperit nadalenc, aquest taller està fet per a tu.
Taller impartit per la professora de l'EHIB Margalida Castells
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224
Dies 16,17 i 18 de desembre de 2025
Curs teoricopràctic, de tres dies de durada, 12 hores (2 hores de teoria i 10 hores de pràctica).
Impartit per: José Abellán. Mestre Tallador.
Membre de l'Equip de Professionals de Florencio Sanchidrián, ambaixador en el Món del Pernil Ibèric.
Aprendràs a tallar el teu propi pernil i te l'emportaràs tallat i envasament en sobres al buit
Nombre limitat de places a 10 alumnes màxim.
Preu del curs: 180 € (Pernil no inclòs)
- Possibilitat de triar entre un catàleg de pernils, no inclosos en el preu del curs (descarregar fullet que inclou tipus de pernils, preus i formulari de compra) Data límit per a encarregar el pernil: 18/11/ 2025.
- Possibilitat de compartir una peça de pernil entre dues persones inscrites en el curs, en aquest cas es tallarà i repartirà el pernil entre els dos participants.
- Possibilitat que l'alumne aporti la seva pròpia peça de pernil.
El suport per tallar el pernil, els ganivets i el davantal els proporcionarà el centre. No estan inclosos en el preu del curs.
Lliurament de diploma una vegada finalitzat el curs.
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224
Taller teòric i pràctic per a tota mena de públic.
Nombre limitat de places a 12 alumnes màxim.
Amb aquest taller t'introduirem en el coneixement del món del latte art. Aprendràs l'origen de la paraula barista, què és un barista i les seves funcions, els utensilis que s'utilitzen, la importància de la llet i els distints mètodes del latte art.
Taller impartit per Víctor Calvo professor del Departament de Restauració de l'EHIB Víctor.
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 Tel.971071224
En este curso se enseñarán las técnicas para la iniciación a la elaboración y la degustación de vinos, así como las nociones básicas sobre la elaboración de vinos blancos, rosados, negros y espumosos.
Imparte el curso el profesor Jaume Ripoll.
Más información: Marta Pol
Taller especial per a bars i cafeteries.
Nombre limitat de places a 12 alumnes màxim.
Aquest taller de receptes creatives de cafè t'ensenyarà a preparar una varietat de begudes originals a base de cafè, tant fredes com calentes.
Aprendràs a preparar: Cafè Dalgona, Cafè Nutella, Cafè de Chai fred, Mocaccino d'amaretto, Cappuccinos amb latte art etching, Caramel latte, Frozen cafè amb diferents sabors, Smoothie de cafè, cafè a la taronja, affogato, etc.
Taller impartit per Víctor Calvo. Professor del Departament de Restauració de l'EHIB.
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 Tel. 971071224