EHIB Eivissa
UIB
Àrea privada
ca
UIB
ca
ES EN

Bufets temàtics

Bufets temàtics

Curs 2025-26

Aula Restaurant Malvasia: obert segons calendari lectiu des de 10/10/2025

Menú del dia: des de 10/11/2025 d'ara endavant obert dimecres.

Horari: 13.45 a 15.15 h. Preu 11,50€ (IVA inclòs)

Bufet temàtic: obert els divendres des de 14/11/2025 fins a 24/04/2026

Horari: 14.00 a 15.15 h. Preu 25€ (IVA inclòs)

Per a la degustació del menú i del bufet es necessita una reserva prèvia. 

Els bufets temàtics de l’EHIB ofereixen una experiència gastronòmica única en la qual els estudiants mostren la seva creativitat i les seves habilitats culinàries. Cada bufet s'organitza al voltant d'una temàtica específica, cosa que permet als comensals gaudir d'una àmplia varietat de plats inspirats en diverses cuines del món.

Se serveixen plats de cuina de temporada, cuina tradicional, cuina internacional i cuina de fusió, elaborats amb tècniques avantguardistes que desperten els sentits tant pel seu sabor com per la seva sofisticada presentació.


TemàticaNovembreGener i febrerMarç i abril
Estacions 14/11/2530/01/2620/03/26
Illes Balears21/11/2506/02/2627/03/26
Un passeig pel món05/12/2513/02/2617/04/26
Cuina de fusió12/12/2520/02/2624/04/26

Bufets temátics

Preu: 25 € (IVA inclòs), no inclou begudes. (només es poden realitzar reserves des del dilluns anterior a la data del bufet).


Data del pròxim esdeveniment: 21 de novembre del 2025

Direcció de l'esdeveniment: Restaurant Miramar (Canvi d'emplaçament). Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.


Benvolguts amics i clients:


Mitjançant l'enllaç que es publicarà dilluns que ve 17 de novembre a les 9:30 h del matí i romandrà obert fins al mateix dilluns a les 14:00 h, podent-se estendre segons les necessitats de l'EHIB, es podrà realitzar una prereserva per al bufet amb la temàtica Illes Balears.


Les reserves de manera presencial o telefònica deixen d'estar actives i aquest enllaç serà l'únic mitjà per a poder tramitar-les.


L'acceptació de les prereserves es durà a terme a partir de les 14:00 h del mateix dilluns a través del sistema de reserves de "The fork". Vostès rebran la confirmació mitjançant SMS i correu electrònic que hauran emplenat en l'enllaç.

En el cas de no rebre durant el dilluns SMS o mail de confirmació la seva prereserva no es podrà fer efectiva i per a aquest esdeveniment, lamentablement, no els podrem atendre.

L'ordre de reserves es realitzarà en rigorós ordre d'entrada de la sol·licitud en el nostre sistema


Gràcies per la seva col·laboració

Equip EHIB

Veure la nostra carta

Degusta les nostres elaboracions culinàries

Contacta'ns